LAAT OFFICE VOOR U WERKEN

Maatwerk toepassingen

De functieomvang van Office programma’s is enorm; vaak ziet u door de bomen het bos niet meer.
Bart Segers Consultancy kan het gebruik van de software stroomlijnen door, in nauw overleg met u, juist de meestgebruikte functies gemakkelijk beschikbaar te maken.

Jarenlange ervaring in het bedrijven "op de werkvloer" garandeert dat ik mij uitstekend kan inleven in de diverse processen en workflows.

Jarenlange ervaring als MS Office specialist zorgt er vervolgens voor dat ik die processen uitstekend weet te vertalen naar werkende, heldere software. U en uw medewerkers worden actief betrokken bij het ontwikkelproces. Hierdoor krijgt u te allen tijde een stuk software tot uw beschikking dat uw bedrijfsprocessen ondersteunt en niet andersom!!

Waar nodig wordt gebruik gemaakt van VBA, de programmeertaal in MS Office.

VBA

Ieder MS Office programma bevat een onbekend maar belangrijk hulpmiddel! Een krachtige programmeertaal, Visual Basic for Applications, biedt uitgebreide mogelijkheden. Van een eenvoudige 'macro' om repeterende handelingen te versnellen, tot geavanceerde, zelfstandig functionerende programma’s: uw wensen kunnen vrijwel altijd uitgevoerd worden! Graag geef ik u een aantal voorbeelden.

· Projectbeheer
· Administratie
· Huisstijl
· Analyse
· enzovoort

Inmiddels zijn vele grote en kleinere projecten afgerond, naar tevredenheid van onze klanten.

Bart Segers Consultancy | MS Office specialist